Loading...

Vask af topmadrasser og dyner

Din topmadras, dyne og madras bliver udsat for lidt af hvert, selvom du ligger stille det meste af den tid, du opholder dig i din seng. Det skyldes, at du sveder i nattens løb, men derudover samler din madras konstant en masse støv og skidt.

Desværre kan du ikke putte den i vaskemaskinen, men du kan gøre dig selv den tjeneste og få renset din topmadras og dyne jævnligt.  Til dagligt når du et stykke vej med en støvsuger og lidt rengøringsmidler, men en rens vil uden tvivl gøre underværker for din søvn.

Hvad kan du gøre mellem rens og vask af topmadras?

Du kan naturligvis ikke rense din topmadras hele tiden, men ved at sørge for rigeligt udluftning morgen og aften samt vende din madras hver 2-3 måned. Desuden er det en fordel at vente lidt med sengeredningen om morgenen, da madrassen derved får tid til at afgive noget af den fugt, den har optaget i løbet af natten.

Når du skifter dit sengetøj, hjælper en gang støvsugning gevaldigt på støvmiderne, så støvsug  gerne hver gang du skifter sengetøj.

Vask og rens af topmadras

Vi tilbyder vådrens og desinficering af topmadrasser, dyner og hovedpuder. Mærker som fx Dux, Hästens og Tempur, har ligesom andre topmadras-typer og brands godt af en grundig vask og rens en gang årligt.

Priser på vask af topmadras, dyne og hovedpude

Enkelt topmadras op til 120 cm i bredden kr. 450,00
Dobbelt topmadras op til 200 cm i bredden kr. 850,00
Dyner kr. 150,00
Hovedpuder kr. 50,00
Dobbeltdyner kr. 300,00

Husk på, vi afhenter og leverer dine topmadrasser, dyner og andre effekter i hele landet for kun kr. 125,00 samlet pris tur-retur.

Kontakt os