+45 44994141 [email protected]

Vask af dyner og top-madrasser

Vask af dyner og topmadrasser

Din topmadras bliver snavset med tiden, og siden det ikke bare sådan sådan lige er at stoppe topmadrassen ind i vaskemaskinen og give den en tur, kan du i stedet gøre det nemt for dig selv og sende din topmadras til professionel rens.

Vi kan også tilbyde at vaske dine dyner og hovedpuder til en fornuftig pris.

Sov godt med en en professionel vask

Forfrisk dit sengemiljø med en vask af dyner og topmadras. Rene og friske dyner og topmadras betyder en bedre nattesøvn, uden du generes af støv, støvmider og snavs. Med vask og desinficering dør alle bakterier undervejs. Du gør dig selv en tjeneste, når du sender dine dyner og topmadras til vask hos os.

Professionel vask

At vaske madrasser og dyner er ingen stor videnskab. Det kræver blot det rette udstyr og faciliteter. Alle madrasser bliver fladvasket manuelt på gulv, så skummet ikke forskubber sig under vasken og madrassen forbliver intakt. Efter vask, tørrer vi alle topmadrasser i et af vores tørrerum. Dyner får et maskinvask og tørres også i et af vores tørrerum. Vi sørger for at dynerne er helt gennemtørre, så man ikke risikerer, at fjerene rådner som følge af at have været våde. Mærker som for eksempel Dux, Hästens og Tempur er alle brands, som vi ofte har inde til behandling.

Hvad kan du gøre mellem vask og desinficering af topmadras og dyner?

Ved at sørge for rigeligt udluftning morgen og aften samt vende din madras hver 2-3 måned, er du godt på vej til holde dit sengemiljø friskt mellem professionel rens. Desuden er det en fordel at vente lidt med sengeredningen om morgenen, da madrassen derved får tid til at afgive noget af den fugt, den har optaget i løbet af natten. Når du skifter dit sengetøj, hjælper en gang støvsugning gevaldigt på støvmiderne, så støvsug gerne hver gang du skifter sengetøj.

Samarbejds-partnere

Samarbejdspartnere