Loading...

Tæpperens af væg-til-væg tæpper

Som noget helt enestående har vi i vores særlige servicevogne monteret mobile rensesystemer, som effektivt renser dine væg-til-væg tæpper i hele landet.

Det betyder, at vi kan tilbyde dig særlig effektiv og professionel tæpperens samt efterfølgende imprægnering af dine væg-til-væg tæpper.

Imprægneringen er med til at forebygge tilsmudsning og slitage af tæpperne og forlænger således både levetiden og glæden ved rene væg-til-væg tæpper i klare farver og tydelige mønstre.

Fleksibel væg-til-væg tæpperens for private og erhverv

Uanset om du er interesseret i vores service som privat- eller erhvervskunde, tilbyder vi dig tæpperens af dine væg-til-væg tæpper, når det passer ind i din kalender.

Vi kommer jævnligt med vores servicevogne i hele landet og kan altid finde et tidspunkt til at rense dine tæpper, som du efter vores behandling vil opleve som nye med klarhed i farver og eventuelle mønstre – en sand nydelse, der varer ved takket være vores særlige imprægnering.

Unik tæpperens med kort tørretid

Som stolte indehavere af landets mest effektive og professionelle rensesystem, er du sikret en hurtig tæpperens af dine væg-til-væg tæpper. Det betyder imidlertid ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten, da hurtigheden udelukkende skyldes vores særlige renseteknik med begrænset vandforbrug. Det gør tæpperne mindre våde og sikrer dermed en kortere tørretid på 2 – 4 timer.

Denne særlige metode er en del af vores unikke produktudvikling og har været en fast del af vores ydelser siden 1986.

Væg-til-væg tæpperens med gratis test

Med mere end 40 års erfaring ved vi, at vores tæpperens virker. Vi tilbyder dig derfor høj kvalitet til en fornuftig pris for rensning og imprægnering af væg-til-væg tæpper i både virksomheder og private hjem.

Handler det om større opgaver, er du velkommen til at rekvirere en gratis prøverens, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vores metode kan rense dine tæpper tilfredsstillende.
Ring allerede i dag og bestil en gratis prøverens!

På billederne herover ses de lange slange, der går helt ud til vores rensebil med tank. Selve renseanlægget er placeret i den bagerste del af bilen.

Kontakt os