+45 44994141 [email protected]

Rens af fastliggende tæpper

Som noget helt enestående har vi i vores særlige servicevogne monteret mobile rensesystemer, som effektivt renser dine væg-til-væg tæpper. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særlig effektiv og professionel tæpperens samt efterfølgende imprægnering af dine væg-til-væg tæpper.

Unik tæpperens med kort tørretid

Som stolte indehavere af landets mest effektive og professionelle rensesystem, er du sikret en hurtig tæpperens af dine fastliggende tæpper. Det betyder imidlertid ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten, da hurtigheden udelukkende skyldes vores særlige renseteknik med begrænset vandforbrug. Det gør tæpperne mindre våde og sikrer dermed en kortere tørretid på 2 – 4 timer. Denne særlige metode er en del af vores unikke produktudvikling og har været en fast del af vores ydelser siden 1986.

Fleksibel tæpperens for private og erhverv

Uanset om du er interesseret i vores service som privat- eller erhvervskunde, tilbyder vi dig tæpperens af dine fastliggende tæpper, så det passer ind i din kalender.

Vi kommer med servicevogne i hele Storkøbenhavn, og vi kan altid finde et tidspunkt til at rense dine tæpper, som du efter vores behandling vil opleve som nye med klarhed i farver og eventuelle mønstre – en sand nydelse, der varer ved, takket være vores særlige imprægnering.

Imprægneringen er med til at forebygge tilsmudsning og slitage af tæpperne, og forlænger derfor både levetiden og glæden ved rene væg-til-væg tæpper i klare farver og tydelige mønstre.

Samarbejds-partnere

Samarbejdspartnere