Møbelrens

Vi tilbyder møbelrens og imprægnering af møbler. Sofarens, rens af lænestol, rens af spisebords stol, kort sagt rensning og imprægnering af alle typer polstrende møbler.

Rensning og imprægnering af stolen på billedet koster kr. 1100,00. Se alle vores priser i menuen under “Priser”.

Vores møbelrens

Vi tilbyder alle typer rens af møbler, både kemisk rens af løse møbelbetræk og vådrensning af fastmonterede betræk på stole, sofaer, hynder mm. Vi kan tage os af alle polstrede møbler, inklusiv lædermøbler.

Vi kan tilbyde at foretage rensningen hjemme hos dig eller på vores renseri i Farum. Det bedste resultat opnås, når møbelrensningen udføres på vores renseri i Farum. Her har vi de rigtige faciliteter til rensning af møbler, og vi kan se resultatet når møblet er tørret op og gentage eller efterbehandle, hvis det er nødvendigt. Når vi renser møbler på stedet, har vi selvsagt ikke de samme muligheder, som når vi renser møblerne på vores renseri i Farum.

Vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder.

Rens af mange møbler

Da vi udfører opgaver for erhvervskunder er vi vant til at modtage ordrer, hvor vi skal rense et stort antal møbler. Vi kan derfor tilbyde at foretage rensningen på vores fabrik eller tage ud og rense på stedet. Vi har stor erfaring i begge dele.

Kontakt os gerne med det samme over mail eller tlf., hvis du overvejer at sende mange møbler til rens – vi giver et uforpligtende tilbud.


Billede af 200 stk. færdigrensede skamler, som vi har haft til behandling på vores fabrik i Farum flere gange. 

Kontakt os