+45 44994141 [email protected]

Møbelrens

Vi er specialister i rens af møbler. Vi renser og imprægnerer alle typer polstrede møbler, møbelbetræk, hynder og puder. Siden virksomhedens stiftelse i 1958, har vi haft fokus på at anvende og udvikle metoder, som er effektive men samtidigt skånsomme mod materialerne.

Vores rens af møbler

Vores rens af møbler består af en vådrens, der er tilpasset de materialer, som møblet består af. Hvert møbel, hynde eller pude håndvaskes i special sæbeblanding. Vi vasker og skrubber møblerne ved håndkraft. Pletter og skjolder kan vi i det fleste tilfælde fjerne eller reducere så meget, at resultatet bliver tilfredsstillende. Vi har set alt, når det kommer til pletter på møbler. Vi har erfaring i behandling af pletter og skjolder efter kaffe, te, rødvin, opkast, urin, blod og så videre. Efter møblet er blevet vasket og eventuelle pletter er behandlet, sætter vi møblet til tørring. Når møblet er tørret helt op, inspicerer vi det, og hvis vi mener, at vi kan forbedre resultatet, giver vi det en omgang mere inden kunden får det retur. Til slut imprægnerer vi møblet, så stoffet forsegles og er mere modstandsdygtig overfor pletter, snavs og smuds fremover.

Rens af løst møbelbetræk

Løst møbelbetræk skal renses forsigtigt,så stoffet ikke krymper eller  mister facon efter rensen. Vi tilbyder derfor en kemisk rens (; dry cleaning eller tør-rens) af møbelbetræk, som går ind og renser stoffet rent uden at det bliver misformes undervejs, så det kan monteres igen uden problemer.

Rens på stedet eller på vores vaskeri

Vi kan tilbyde at foretage rensningen hjemme hos dig eller på vores renseri i Farum. Det bedste resultat opnås, når møbelrensningen udføres på vores renseri i Farum. Her har vi de rigtige faciliteter til rensning af møbler, og vi kan se resultatet når møblet er tørret op, og eventuelt gentage rensning eller efterbehandle, hvis det er nødvendigt. Rens på stedet kan dog være en fordel, hvis der er tale om et stort og uhåndterbart møbel, for eksempel en meget tung sofa. Vi kan også rense på stedet, hvis møblet ikke kan undværes. Det kan for eksempel være i et kontorfællesskab, hvor kontorstolene ikke kan undværes af medarbejderne i flere dage. I langt de fleste tilfælde, anbefaler vi dog, at vi henter møblerne og vasker dem her.

M.O.T. – Et sikkert valg

Du kan trygt sende dine møbler til rens hos os. Vi har erfaring i rens af kunststof, uld og velour, alcantara med flere. Nedenfor ser du et udpluk af møbler, som vi hyppigt får til rens, og som vi dermed har stor erfaring i at behandle:
Rens af Delphi sofaen og 315 sofaen, samt Ox chair af Erik Jørgensen.
Rens af Ægget, Svanen og 7’eren af Arne Jacobsen.
Rens af Baseline sofaen af Eilersen.
Rens af Eames stole.
Rens af hyndesæt til Pernilla stol af Bruno Mathssons.
Rens af Wegener stole.
Rens af hyndesæt til Børge Mogensen tremmesofa.

Hvilke andre ydelser kan du få hos Møbel- og Tæpperenseriet

Hos Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder vi ikke bare en professionel møbelrens. Vi har f.eks. også brugt mere end 65 år på at forfine vores vaskemetoder til vask af tæpper. 

Derudover tilbyder vi også services som rens og vask af topmadras, reparation af tæpper og meget mere. 

Samarbejds-partnere

Samarbejdspartnere