Loading...

Reparation af ægte tæpper

Er dit yndlingstæppe eller arvestykket blevet medtaget efter mange års slitage er det faktisk muligt at få repareret tæppet hos Møbel- og Tæpperenseriet.

De hyppigst forekommende skader kommer efter mange års brug og ses typisk ved, at tæppets frynser begynder at gå op eller løsne sig. Det kan også være kanten, der trænger til en kærlig hånd.

Hvis du lader tæppet være uden at reparere det, vil det desværre begynde at trevle, hvilket går ud over din glæde ved tæppet. Ligeledes vil tæppets værdi forringes i takt med at skaderne forværres.

Reparation af ægte tæpper er enkel vedligeholdelse

Det er ingen hemmelighed, at ægte tæpper undertiden er kostbare. Til gengæld er det tæpper i en uovertruffen og ganske særlig kvalitet, som kan holde i flere generationer, hvis de blot vedligeholdes korrekt. Reparation af defekte og flossede frynser samt slidte omviklinger på langsider er en almindelig vedligeholdelses-reparation.

Det betyder, at det er en reparation af dit ægte tæppe, som ikke er så kostbar at få udført. Altså er reparation af tæpper et spørgsmål om enkel og nødvendig vedligeholdelse. Det er imidlertid afgørende for resultatet og prisen, at arbejdet med at reparere foretages, inden skaderne er for omfattende.

Vi tager os også af større reparationer

Mange års brug er ofte lig med huller, flænger og brandmærker i dine ægte tæpper. Fortvivl dog ikke – de kan i langt de fleste tilfælde repareres, så det ikke kan ses.

Ved huller i dit tæppe, etablerer vi nye kædetråde i hullet, hvorefter der knyttes ny luv med matchende farver i en kvalitet, der passer ind i tæppets mønster.

Er der tale om større skader, er denne type reparation noget kostbar og kan udelukkende betale sig, hvis dit hullede tæppe har en vis værdi.

Tilbud på reparation af dit ægte tæppe

Hvis dit tæppe er blevet solbleget kan det faktisk klippes væk i langt de fleste tilfælde. Ved denne type reparation klippes toppen af luven og resultatet er, at de originale smukke farver igen vil komme til syne.

Buler eller flaner dit tæppe, kan vi også hjælpe dig her med en strækning eller udstramning af tæppet, som efterfølgende kommer til at ligge glat på gulvet. Reparerer du ikke et tæppe, der buler eller flaner, vil det slides uforholdsmæssigt meget på toppen og med tiden vil skaden blive stor.

Uanset hvilken reparation, der måtte være tale om, giver vi et fair og uforpligtende tilbud.

Kontakt os