+45 44994141 [email protected]

Reparation af ægte tæpper

Med vores egen reparationsafdeling kan vi tilbyde professionel reparation af ægte tæpper.

Vores dygtige reparatører sidder klar til at give dit tæppe en overhaling, så det igen kommer til at ligge og pynte på gulvet.

Hvorfor vælge en professionel reparation?

Det er ingen hemmelighed, at ægte tæpper undertiden er kostbare. Til gengæld er det tæpper i en uovertruffen og ganske særlig kvalitet, som kan holde i flere generationer, hvis de blot vedligeholdes korrekt. Reparation af defekte og flossede frynser samt slidte omviklinger på langsider er en almindelig vedligeholdelsesreparation. Hvis du lader tæppet være uden at reparere det, vil det desværre begynde at trevle, hvilket går ud over din glæde ved tæppet. Ligeledes vil tæppets værdi forringes i takt med at skaderne forværres. Hos os, er du garanteret et professionel reparation, hvor vi har erfarne tæppereparatører tilknyttet.

Reparation af frynser og kanter

 

De oftest forekommende skader kommer efter mange års brug og ses typisk ved at tæppets frynser begynder at gå op eller løsne sig. Det kan også være kanten, der med tiden begynder at gå op. Reparation af kanter og frynser høre til de mest almindelige og ikke så kostbar at få udført. Vi kalder denne type reparation for en vedligeholdesesreparation. 

 

Behandling af farveudløb 

Har dit tæppe været udsat for en vandskade, eller har dit tæppe på anden vis udviklet et skæmmende farveudløb, kan vi i mange tilfælde behandle dette. Vi har gennem tiden specialiseret os i behandling af farveudløb i tæpper, som er en kunst, der kræver stor erfaring, viden og know-how. Vi er altid leveringsdygtige på et uforbindende tilbud.

 

Restaurering af tæpper

De større reparationer eller restaureringer kan vi også tage hånd om. Ved huller i dit tæppe, etablerer vi nye kædetråde i hullet, hvorefter der knyttes ny luv med matchende farver i en kvalitet, der passer ind i tæppets mønster. Er der tale om større skader, er denne type reparation noget kostbar.

Hvis dit tæppe er blevet solbleget, kan det faktisk klippes væk i langt de fleste tilfælde. Ved denne type reparation klippes toppen af luven og resultatet er, at de originale smukke farver igen vil komme til syne.

Uanset hvilken reparation, der måtte være tale om, giver vi et fair og uforpligtende tilbud.

Samarbejds-partnere

Samarbejdspartnere