Loading...

Tæpperens og tæppevask af løse tæpper

Der findes næppe et tæppe i hele kongeriget, som vi ikke kan vaske med vores succesfulde metoder og teknikker inden for tæpperens og tæppevask af afpassede tæpper.

Uanset om du har et kelimtæppe, sisaltæppe, hyrdetæppe, papirtæppe, wiltontæppe eller måske et klassisk ryatæppe, kan vi være behjælpelige med en effektiv vask og rens, der skåner dine tæpper og samtidig vasker det så effektivt, at det bliver som nyt.

Vores tæppevask

Et grundigt forarbejde er en forudsætning for succes! Det gælder i mange af livets forhold, men sandelig også når et kommer til tæpperens og tæppevask.

Alle tæpper bankes inden tæpperensning eller vask. Vi vasker aldrig et tæppe uden det først kommer igennem vores særlige maskineri, der maskinbanker tæppet og på den måde effektivt fjerner samtlige løse partikler inden vask. På den måde er vi sikre på, at partiklerne ikke bliver siddende i det våde tæppe og kan slide det nedefra efterfølgende.

Pletter forbehandles inden tæppevask. Står vi med et tæppe, som ikke alene er snavset, men også fyldt med pletter, hører pletfjerning ligeledes med til et grundigt forarbejde, som vi udfører inden den egentlige tæpperens eller tæppevask sættes i gang. Med vores særlige teknikker, specialsæber og store viden på området, kan vi være glade for, at vi i langt de fleste tilfælde kan fjerne pletterne fra alle typer af tæpper.

Selve tæppevasken er inddelt i tre faser. Først forvaskes tæppet i vaskekar. Derefter vaskes det fladt på gulv. Og i den sidste vaskefase bliver tæppet eftervasket og udskyllet og presset i Europas største specialanlæg for vask og skylning af tæpper.

Slutteligt tørres tæppet, hvilket tager 6-8 timer og sikrer at støvmider og evt. møl ikke overlever i tæppet.

Skulle resultatet mod forventning ikke være tilfredsstillende efter rens eller vask, starter vi blot forfra igen.

Vær opmærksom på, at der ved tæppevask kan forekomme krympning.

Moderne håndknyttet tæppe, der kommer ud af vores skylle- og presselinje efter vask.

Imprægnering forlænger din tæpperens

Når dine tæpper blevet udsat for en tæpperens anbefaler vi, at du også får dem imprægneret. Denne imprægnering forebygger nye pletter og du får således større glæde af rene tæpper i længere tid.

Imprægneringen virker mere effektivt på visse tæppetyper, ligesom den også slides hurtigere på andre. Det bedste imprægneringsresultat fås på vævede tæpper og sisaltæpper.

Kontakt os