+45 44994141 [email protected]

Priser reparation af tæpper

Individuelle tilbud på reparation af tæpper

Hos Møbel- og Tæpperenseriet kan vi tilbyde professionel reparation af ægte tæpper i vores egen reparationsafdeling. Her laver på daglig basis vedligeholdelsesreparationer som f.eks. reparation af kanter eller frynser, men vi kan også hjælpe med større restaureringer af ægte tæpper.

I langt de fleste tilfælde bestiller vores kunder en vask af tæppet i forbindelse med reparation, da det tæppet skal være rent, når reparationen udføres, så at tæppet er blødt at arbejde med og reparationsgarnet matcher tæppets naturlige farver.

Prisen på reparation af afhængig af, hvad der skal laves og hvor lang tid det tager. Vi giver altid et uforbindende tilbud, som kunden skal takke ja til, inden vi begynder på reparationen.

Ønsker du et tilbud på reparation af dit tæppe, er du velkommen til at sende par billeder af dit tæppe i en mail til os på [email protected]. Indleverer du selv tæppet hos os, kan vi i den forbindelse kigge på tæppet og lave en aftale, når du indleverer i vores reception. Alternativt kan vi ifm. med en afhentning lave et notat om, at du ønsker tilbud på reparation, og så ringer vi dig op med et uforbindende tilbud, når vi har tæppet inde til behandling.

Landsdækkende service

Vi kan tilbyde at afhente og levere dine tæpper til reparation. Vi kører i stort set hele landet i egne vogne. Læs mere om vores fragtservice under Kørselsoversigt.

Afhentning og levering kun 200 kr. pr. ordre

Mindstepris pr. ordre

Mindstepris pr. ordre i Jylland og på Fyn: Kr. 1250,00

Mindstepris pr. ordre på Sjælland: Kr. 700,00

Vær opmærksom på, at mindstepriserne IKKE gælder, hvis du selv indleverer og afhenter dine effekter på vores adresse i Farum.