+45 44994141 [email protected]

Tæpperens Vejle

M.O.T. tilbyder en enestående tæpperens Vejle. Som Danmarks største og ældste specialrenseri indenfor vask og rens af tæpper, er vi det rette valg.

Tæpperens Vejle – Et sikkert valg

Har du brug for en tæpperens Vejle? Så er M.O.T. det sikre valg. Med mere end 60 års erfaring i vask og rens af tæpper, er dine tæpper i sikre hænder, når det behandles hos os. Vi har gennem årene forfinet vores rense- og vasketeknikker og investeret i topspecialiserede maskiner til tæpperens. Hos os er du sikret et super resultat, når du får dit tæppe retur. Vi er forsikrede på alle arbejdsudførelser. Læs mere om vores tæpperens ved at klikke HER.

Afhentning og levering lige til døren

Med vores effektive fragtservice afhenter og leverer vi dine tæpper til rens for kun kr. 150,00 pr. ordre. Vi er Danmarks eneste landsdækkende specialrenseri inden for rens og vask af tæpper. Alle tæpper bliver vasket på vores renseri på Sjælland, hvor vores moderne maskineri og super professionelle medarbejdere står klar til at vaske dine tæpper. Vi har i udgangspunktet en leveringstid på en uge og er i Vejle hver fredag. Vi kører også til Fredericia, Kolding og Horsens. Bestil allerede nu ved at gå til “Kontakt Os”.

Tæpperens Vejle til gode priser

Tæpper og særligt ægte tæpper er værdifulde genstande. Måske har du et marrokansk tæppe, et traditionelt persisk tæppe, en kelim, et antikt tæppe, eller måske et topmoderne designertæppe fra Ziegler. Derfor er det en god idé at vedligeholde sit tæppe med en omgang tæpperens hos os. Vi vasker cirka 25.000 løse tæpper årligt, og vi kan med vores super effektive rense- og vaskesystem tilbyde fordelagtige priser, hvis du har brug for en tæpperens Vejle. Tjek vores priser under “Priser”.

Specialer for M.O.T.

Udover vask af tæpper tilbyder M.O.T. også en række tillægsydelser til stor tilfredshed for vores kunder. Er dit tæppe medtaget efter mange års brug, kan vi tilbyde at reparere frynser eller kanter. Vi tilbyder også desinficering af tæpper for at fjerne lugtgener. Døjer du med møl, kan du vælge at få mølimprægneret dit tæppe, så du er sikker på, at dit tæppe ikke bliver udsat for et mølangreb. Kontakt os for at høre om vi kan hjælpe med dit tæppe eller læse mere under “Reparation af ægte tæpper”.

Danmarks største

Tæppevaskeri

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET

Bemærk at tidsbestilling IKKE er nødvendig, når du indleverer tæpper eller møbler til rens.