+45 44994141 [email protected]

Tæpperens Roskilde

Har du brug for en tæpperens Roskilde? Med mere end 60 års erfaring kan vi tilbyde professionel og effektiv rens af tæpper til fornuftige priser. Hurtig og nem service.

Gode priser på tæpperens Roskilde

M.O.T. er Danmarks største specialfirma inden for rens og vask af tæpper. Vi vasker cirka 25.000 løse tæpper årligt. Med vores effektive afhentning- og leveringssystem, kan vi vaske tæpper for kunder i Roskilde. Specialdesignede maskiner og super dygtige medarbejdere er baggrunden for, at vi kan vi kan tilbyde en tæpperens i særklasse til fordelagtige priser. Tag for eksempel et ægte tæppe i sofabordsstørrelse (1,4 m x 2 m), det koster kun kr. 822,- inkl. afhentning og levering for en tæpperens Roskilde. Se mere under “Priser”.

Tæpperens Roskilde – Hvordan?

Hvis du har bestilt en tæpperens Roskilde, afhenter vi dit tæppe og kører det til vores vaskeri i Farum. Her foregår al vores vask af løse tæpper. Vi forbehandler tæpperne ved at banke dem, så de bliver fri for løse partikler og snavs, og så behandles eventuelle pletter. Herefter vaskes tæppet over tre gange, hvorefter det sendes til tørring. Når tæppet er tørret helt op, inspiceres det, og behandlingen gentages, hvis resultatet ikke er tilfredsstillende efter første omgang. Til sidst pakker vi tæppet og sender det retur til dig. Vores leveringstid er i udgangspunktet ikke mere end en uge. Du kan naturligvis også selv indlevere og afhente dit tæppe på vores vaskeri i Farum. Bestil en afhentning af dine tæpper til vask allerede NU.

Hurtig og fleksibel hjælp

Hos M.O.T. har vi fokus på at yde den bedste service for vores kunder. Derfor har vi en fleksibel leveringservice, hvor vi gerne vil imødekomme dig, når vi afhenter og tilbageleverer tæpper. Det kan for eksempel være, at du har bestilt en tæpperens Roskilde og gerne vil have afhentet tæppet på en adresse og leveret tilbage på en anden. Det er naturligvis muligt uden ekstra omkostninger. Det kan også være, at du vil have afhentet tæppet på din firmaadresse eller hos en nabo eller ven. Vi finder altid en løsning på logistikken. Vi kan også ringe til dig en halv time før vi ankommer, hvis det er en hjælp. Det koster kun kr. 150,- for transport pr. ordre, uanset hvor få eller hvor mange tæpper, vi skal have med. Se hvornår vi kører i dit område under vores “Kørselsoversigt”.

Tillægsydelser

For nogle tæpper kræver det lidt mere end en vask at gøre dem så gode som nye igen. I vores reparationsafdeling kan vi tage os af store som små reparationer. For eksempel reparation af frynser eller kanter. Hvis tæppet har en kraftig lugt, kan vi desinficere tæppet, for at fjerne lugtgener. Vi tilbyder også imprægnering, hvilket gør tæppet mere modstandsdygtigt overfor snavs og smuds i fremtiden. Er der sket et farveudløb i tæppet, kan vi i langt de fleste tilfælde fjerne dette helt eller reducere det betragteligt. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for at hjælpe dig og dit tæppe. Læs mere under “Reparation af ægte tæpper”.