+45 44994141 [email protected]

Tæpperens København

M.O.T. udøver professionel tæpperens København. Sender du dit tæppe til rens hos os, er du garanteret fornuftige priser, god service, forsikringsgaranti og høj kvalitet.

Tæpperens København – Et sikkert valg

Står du og mangler en tæpperens København, er M.O.T. det sikre valg. Vi har beskæftiget os med professionel rens og vask af ægte tæpper mere end 65 år. Vi har dygtige medarbejdere og specialdesignede maskiner, der sørger for, at dit tæppe er fuldstændigt rent og lækkert, når det er færdigbehandlet hos os. Med en forsikringsgaranti, der dækker alle arbejdsudførelser, løber vi ingen risiko. Vi har mulighed for at udføre tæpperens København for private såvel som for erhvervskunder og er på Frederiksberg og Østerbro mindst en gang om ugen. Læs mere om vores tæpperens under “Tæppevask af løse tæpper”.

Hvordan udføres tæpperens København?

Vi har mulighed for at hente og levere dit tæppe med vores fragtservice for kun kr. 150,00 tur/retur, eller du kan selv indlevere dit tæppe på vores tæppevaskeri i Farum nord for København kvit og frit. Proceduren for alle de tæpper og ægte tæpper, som vi vasker er, at de først bankes, så løse partikler fjernes fra tæppet. Eventuelle pletter forbehandles. Derefter forvaskes tæppet i et vaskekar for så at blive vasket på gulv, og til sidst bliver det eftervasket, skyllet igennem for sæbe og presset i vores specialanlæg. Tæppet tørres, hvilket tager seks-otte timer, og slutteligt inspiceres tæppet og eventuelle pletter efterbehandles. Se hvornår vi er hos dig under “Kørselsoversigt”.

Reparation af tæpper og andre ydelser

Udover professionel rens og vask af ægte tæpper har M.O.T. også specialiseret sig i andre ydelser, som er efterspurgt af vores kunder. Vi udfører for eksempel reparation af frynser og kanter. Vi kan også desinficere dit tæppe, hvis du har problemer med lugt, eller hvis du har købt et tæppe på auktion, som trænger til opfriskning. Er problemet imidlertid, at tæpper buler eller flaner, kan dette også løses. Vi kan strække tæppet, så det kommer til at ligge glat på gulvet og ikke slides uens. Så skal du alligevel have en tæpperens København, er det værd at undersøge, om tæppet også trænger til en reparation, desinficering, udstramning eller noget helt fjerde. Læs mere under “Reparation af ægte tæpper”.

Rens af fastliggende tæpper

Er det et fastliggende tæppe, som du vil have renset, så fortvivl ej. M.O.T.  har taget sig af tæppevask af væg-til-væg tæpper i mange år, så også på dette område har vi en stor erfaring at trække på. Med vores mobile rensesystem kan vi rense, når det passer ind i din kalender. Vores rensesystem sikrer den bedste tæpperens i København af væg-til-væg tæpper med en tørretid på kun 2-4 timer. Ved større opgaver giver vi gerne en gratis prøverensning i forbindelse med afgivelse af tilbud. Læs mere om det under “Tæpperens af væg-til-væg tæpper”.

Danmarks største

Tæppevaskeri

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET

Bemærk at tidsbestilling IKKE er nødvendig, når du indleverer tæpper eller møbler til rens.