+45 44994141 [email protected]

Tæpperens Hørsholm

Søger du tæpperens i Hørsholm? M.O.T. er det rette valg. Vi tilbyder lokal tæpperens med mere end 60 års erfaring inden for vask, rens og reparation af tæpper.

Tæpperens Hørsholm – Et sikkert valg

Tæpper og især ægte tæpper er ofte værdifulde tekstiler, det er derfor vigtigt, at de vaskes korrekt, så de ikke beskadiges under vasken. Vi er et renseri, der gennem tiden har forfinet og udviklet på vores effektive og skånsomme vaske- og rensemetoder. Vi har for nylig installeret et nyt moderne rensningsanlæg til vask af tæpper. Så mangler du en tæpperens Hørsholm, er M.O.T. et sikkert valg. Vi anvender de rette renseteknikker, der sikrer dig et rent og glansfuldt tæppe, når tæppet er færdigbehandlet. Vi er afhentnings- og leveringsdygtige i hele landet og er i Hørsholm hver tirsdag og fredag. Læs mere om vores tæpperens under “Tæppevask af løse tæpper”.

Hurtig og fleksibel tæpperens Hørsholm

Med vores afhentnings- og leveringsservice til kun kr. 150,00 tur/retur, kan vi tilbyde hurtig og fleksibel tæpperens Hørsholm. Hvis der for eksempel er spildt kaffe, rødvin eller the på tæppet, er der størst chance for at pletten forsvinder helt, hvis tæppet sendes hurtigt til rens. Vi er til stede i Hørsholm hver tirsdag og fredag. Vi afhenter også tæpper til rens i Vedbæk, Kokkedal og Rungsted. Alle løse tæpper vaskes på vores vaskeri nord for København, hvor vi har specialiseret personale og topprofessionelt maskineri til at udføre en effektiv tæpperens. Hvis det ikke passer dig at få afhentet og leveret hjemme hos dig selv, er du naturligvis også velkommen til selv at aflevere dit tæppe hos os i vores reception. Klik på vores “Kørselsoversigt” for at se, hvornår vi er i dit område.

Tæpperens til fornuftige priser

Er du ejer at et lækkert tæppe fra The Rug Company, en Kelim, et marokkansk tæppe, et HAY tæppe, et ægte tæppe eller noget helt fjerde? Uanset hvilket type tæppe du har, vil det med tiden blive snavset af at ligge på gulvet. Vi udfører en grundig tæpperens til fornuftige og gennemskuelige priser. Har du for eksempel et ægte tæppe i sofabordsstørrelse (1,5 m x 2 m), koster det kun 870,- inkl. afhentning og levering for en tæpperens Hørsholm. Se vore gode priser under “Priser”

Reparation af tæpper og tillægsydelser

Tæpper i brug bliver betrådt meget, hvilket slider på stoffet. Ofte er det først kanterne og frynserne der slides så meget, at det kan ses. Flossede frynser og kanter er ikke godt for tæpper, da de langsomt vil ligge og trevle op på gulvet, hvis ikke der bliver gjort noget ved det. M.O.T.  har en dygtig reparationsafdeling, der kan tage sig af denne type vedligeholdelsesreparationer. Vi udfører også mere omfattende reparationer, som reparation af huller eller huller fra mølangreb. Vi kan også tilbyde mølimprægnering, behandling af farveudløb og desinficering. Læs mere om reparation af tæpper ved at klikke HER.