+45 44994141 [email protected]

Tæpperens Gentofte

 Har du brug for en tæpperens Gentofte? M.O.T. tilbyder lokal tæpperens med mere end 60 års erfaring inden for vask og reparation af tæpper.  

 

Tæpperens Gentofte – et sikkert valg  

 

Selvom tæpper og særligt ægte tæpper og gulvtæpper i høj uldkvalitet holder sig rene i lang tid og er ret modstandsdygtige overfor snavs, smuds og pletter, bliver alle tæpper med tiden snavsede. En anden årsag til at få sit tæppe renset kan være, at der er spildt kaffe, rødvin eller lignende på tæppet. Tæpperens Gentofte er et sikkert valg.  Vi er specialister i pletbehandling og professionel tæpperens. Dit tæppe er i trygge hænder, når det er til behandling hos os. Læs mere om vores vask/rens under ved at klikke på “Tæppevask af løse tæpper”.  

 

Tæpperens Gentofte både til erhverv og privat  

 

M.O.T. er et tæppevaskeri, der udfører tæpperens Gentofte. Vi har mere end 60 års erfaring i tæpperens for private såvel som erhvervskunder og offentlige institutioner. De fleste løse og ægte tæpper ligger i private hjem, derfor er størstedelen af vores kunder privatkunder, men vi tilbyder også tæpperens til erhverv. Løse tæpper afhentes og leveres direkte på din private adresse eller på dit arbejde. Vi kører i Gentofte, Hellerup og Charlottenlund flere gange om ugen. Kontakt os for et uforpligtende tilbud nu. Klik her.

Hurtig og fleksibel hjælp til vask af tæpper  

 

Vi er det største tæpperenseri  i Danmark, og vi afhenter og leverer tæpper i Gentofte to gange om ugen. Vi gør en dyd ud af at have en god og fleksibel leveringsservice. For kun kr. 150,00 samlet tur-retur, afhenter og leverer vi dine tæpper til rens. Hvis du har et sted, du kan sætte dit tæppe ud, fx carport eller garage, overdækket terrasse eller lignende, behøver du ikke være hjemme, når vi afhenter og leverer. Vi kan også afhente på én adresse og levere på en anden, uden at det koster ekstra. Dette gør vi ofte i forbindelse med flytninger og køb på netauktion. Hvis du vil have en tæpperens Gentofte, er vi der hver tirsdag og fredag. Klik dig ind på vores “Kørselsoversigt” for at se, hvornår vi er i dit område.

 

Specialister i tæppevask i Gentofte 

 

Med mere end 60 år i branchen har vi stor erfaring i behandling i af alle typer tæpper. Vi renser alle slags tæpper, som f.eks. maskinvævede tæpper, kludetæpper, vendetæpper, ryatæpper, tuftet tæpper, ægte tæpper, marrokkanske tæpper, kelims og så videre. Vi har frem for alt fokus på en høj kvalitet i vores tæpperens og leverer altid den bedste service, vi kan. Har du brug for en tæpperens i Gentofte området, afhenter og leverer vi tirsdag og fredag. Udover rengøring af tæpper, har vi med tiden specialiseret os i en række andre ydelser. Vi kan for eksempel tilbyde mølimprægnering af tæpper, der er i fare for mølangreb, behandling af farveudløb og imprægnering, så dine tæpper bliver smudsafvisende. Er dit tæppe gået op i frynser eller kanter kan vi reparere det i vores reparationsafdeling. Priser kan ses under “Priser”.

Pris for reparation af tæpper er ca. 700kr pr. løbende meter. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på reparation af dine tæpper i forbindelse med en vask. På den måde får vi set dit tæppe “i levende live” og kan give dig et overblik over mulighederne for reparation og renovering af dit tæppe, så du får et pristilbud på den samlede opgave. 

 

Danmarks største

Tæppevaskeri

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET

Bemærk at tidsbestilling IKKE er nødvendig, når du indleverer tæpper eller møbler til rens.