+45 44994141 [email protected]

Tæpperens Gentofte

Har du brug for en tæpperens Gentofte? M.O.T. tilbyder lokal tæpperens med mere end 60 års erfaring inden for vask og reparation af tæpper.

Tæpperens Gentofte – Et sikkert valg

Selvom tæpper og særligt ægte tæpper og gulvtæpper i høj uldkvalitet holder sig rene i lang tid og er ret modstandsdygtige overfor snavs, smuds og pletter, bliver alle tæpper med tiden snavsede. En anden årsag til at få sit tæppe renset kan være, at der er spildt kaffe, rødvin eller lignende på tæppet. Tæpperens Gentofte er et sikkert valg.  Vi er specialister i pletbehandling og professionel tæpperens. Dit tæppe er i trygge hænder, når det er til behandling hos os. Læs mere om vores vask/rens under ved at klikek på “Tæppevask af løse tæpper”.

Tæpperens Gentofte til privat- og erhverskunder

M.O.T. er et tæppevaskeri, der udfører tæpperens Gentofte. Vi har mere end 60 års erfaring i tæpperens for private såvel som erhvervskunder og offentlige institutioner. De fleste løse og ægte tæpper ligger i private hjem, derfor er størstedelen af vores kunder privatkunder, men vi har også firmakunder og erhvervskunder, som vi betjener med vores service. Vi afhenter og leverer direkte hos vores kunder. Dette sker ved at vi er Gentofte flere gange om ugen, på samme måde leverer vi tæpperens i Hellerup og Charlottenlund. Kontakt os nu for et skarpt tilbud nu. Klik her.

Hurtig og fleksibel hjælp til vask af tæpper

Vi er det største tæpperenseri  i Danmark, og vi afhenter og leverer tæpper i Gentofte to gange om ugen. Vi gør en dyd ud af at have en god og fleksibel leveringsservice. For kun kr. 150,00 samlet tur-retur, afhenter og leverer vi dine tæpper til rens. Hvis du har et sted du kan sætte dit tæppe ud, fx carport eller garage, overdækket terrasse eller lignende, behøver du ikke være hjemme, når vi afhenter og leverer. Vi kan også afhente på en adresse og levere på en anden, uden at det koster ekstra. Dette gør vi ofte i forbindelse flytninger og køb på netauktion. Hvis du vil have en tæpperens Gentofte, er vi der hver tirsdag og fredag. Klik dig ind på vores “Kørselsoversigt” for at se, hvornår vi er i dit område.

Specialer for tæppevaskeri i Gentofte

Med mere end 60 år i branchen har vi stor erfaring i behandling i af alle typer tæpper. Vi renser alle slags tæpper, som fx maskinelavede tæpper, kludetæpper, vendetæpper, ryatæpper, tuftet tæpper, ægte tæpper, marrokkanske tæpper, kelims og så videre. Vi har frem for alt fokus på en høj kvalitet i vores tæpperens og leverer altid den bedste service, vi kan. Har du brug for en tæpperens Gentofte afhenter og leverer vi tirsdag og fredag. Udover rengøring af tæpper, har vi med tiden specialiseret os i en række andre ydelser. Vi kan for eksempel tilbyde mølimprægnering af tæpper, der er i fare for mølangreb, behandling af farveudløb og imprægnering. Er dit tæppe gået op i frynser eller kanter kan vi reparere det i vores reparationsafdeling. Priser kan ses under “Priser”.

Danmarks største

Tæppevaskeri

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET

Bemærk at tidsbestilling IKKE er nødvendig, når du indleverer tæpper eller møbler til rens.