+45 44994141 [email protected]

Vask af ægte tæpper

I mere end 65 år har vi hjulpet danskerne til pæne og nyvaskede tæpper. Vi har siden vores opstart i 1958 kontinuerligt arbejdet med at udvikle skånsomme og effektive vaske- og renseteknikker, der tager hensyn til de fine materialer og den unikke forarbejdning af ulden, som netop er kendetegnende for de ægte tæpper. Vi tilbydervask af ægte tæpper i hele landet. Vi henter og bringer for kun 200,00 kr.

 

Har du brug for en tæpperens Aarhus?

Bor du i Aarhus, eller i nærområdet som for eksempel Risskov, har du mulighed for at få renset dit tæppe på Danmarks største og mest kvalificerede tæpperenseri. M.O.T. tilbyder nemlig tæpperens Aarhus. På vores vaskeri har vi moderne og miljøvenlige faciliteter til vask og rens af tæpper. Fragten koster kun kr. 150,- pr. ordre tur/retur. Bestil en tæpperens allerede i dag. Klik HER.

 

Hvordan foregår tæpperens Aarhus?

Når man bestiller en tæpperens i  Aarhus, afhenter vores chauffør dine tæpper direkte hos dig. Når vi har modtaget tæpperne, starter tæpperensen. Vi starter med at banke alle løse partikler som sand og støv ud af tæppet, og derefter forvasker vi tæppet i vores store vaskekar. Den vigtigste vask foregår manuelt. Herefter bliver tæpperne eftervasket- og skyllet i vores specialdesignede maskine. Til sidst bliver de tørret og pakket og sendes så retur til Aarhus med vores chauffør. Læs mere under “Tæppevask af løse tæpper”.

 

Tæpperens til gode priser

Tæpper og særligt ægte tæpper er værdifulde genstande. Måske har du et marrokansk tæppe, et traditionelt persisk tæppe, en kelim, et antikt tæppe, eller måske et topmoderne designertæppe fra Ziegler. Derfor er det en god idé at vedligeholde sit tæppe med en omgang tæpperens hos os. Vi vasker cirka 25.000 løse tæpper årligt, og vi kan med vores super effektive rense- og vaskesystem tilbyde fordelagtige priser, hvis du har brug for en tæpperens Aarhus. Se vores priser under “Priser”.

 

Tillægsydelser – f.eks. reparation af ægte tæpper, imprægnering eller mølimprægnering

Udover vask af tæpper tilbyder vi en række tillægsydelser, hvis du alligevel har bestilt en tæpperens Aarhus. Vi har for eksempel mulighed for at imprægnere alle tæpper, hvilket gør tæpperne mere modstandsdygtige overfor snavs. Den bedste effekt ved imprægnering opnås dog ved fladvævede tæpper såsom vendetæpper og kelims. Derudover tilbyder vi en effektiv mølbehandling, der både dræber og fjerner alle møl og larver fra tæppet, og som samtidigt fungerer som forebyggelse mod fremtidige mølangreb. Er du ejer af et afghansk tæppe, hvis kæde og skudtråd ofte af lavet på uld, vil det være nødvendigt at sætte dem i stræk efter vasken, så de ikke ligger og buler på gulvet efterfølgende.

Danmarks største

Tæppevaskeri

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET

Bemærk at tidsbestilling IKKE er nødvendig, når du indleverer tæpper eller møbler til rens.