+45 44994141 [email protected]

Samarbejdspartnere

Marokko Design

Marokko Design sælger håndlavede marokkanske berber tæpper og interiør til boligindretning fremstillet af dygtige kunsthåndværkere.

De rejser selv til Marokko flere gange om året, hvor de køber alle deres varer direkte fra de små producenter eller fra faste tæppeleverandører. Du finder hele deres sortiment på Marokko Design’s hjemmeside, som du finder ved at klikke på knappen.

REZAS RUGS

Rezas Oriental & Modern Rugs blev grundlagt i 1991 og har base i Odense, Danmark. Rezas er Nordeuropas største grossist af håndlavede orientalske tæpper. Udover orientalske tæpper har de også et stort attraktivt sortiment af højkvalitets moderne tæpper.

Hos Rezas samarbejder de med professionelle kunder fra hele verden. Deres kundeportefølje indeholder både store detailkæder, tæppebutikker, møbelbutikker, interiør- og designbutikker, webshops og arkitekter.

I deres showroom i Odense har de altid mellem 50.000 og 100.000 tæpper at vælge imellem. Som professionel kunde er du altid velkommen til at besøge dem og vælge dine egne unikke tæpper. Udover et stort udvalg af orientalske tæpper, har de også en stor attraktiv kollektion af moderne tæpper, både håndknyttede og håndvævede. Tæpper som er designet til at passe til dagens trends og farver, med vægt på den skandinaviske stil.

Danmarks største

Tæppevaskeri