+45 44994141 [email protected]

Forsikringsskader – Vi redder værdierne

Når du har været uheldig, og dit indbo er blevet udsat for vand, brænd eller sod, kan vi hos Møbel- og Tæpperenseriet i langt de fleste tilfælde hjælpe dig med at få dit indbo renoveret og tilbage til den stand, det var i inden uheldet. Det er derfor værd at undersøge, hvilke muligheder du har, inden du kasserer effekter, som er skadede – tag i stedet en snak med os for at få afklaring på hvad vi kan gøre for at hjælpe dig i den givne situation.

Hvis dine tæpper bliver til en forsikringsskade

Når dit indbo – i særdeleshed dine tæpper og dine møbler – har været udsat for brand, vand eller sod, kan vi med vores effektive metoder og renseteknikker, genskabe tæppernes og møblernes glans og redde dem fra dårlig lugt, pletter eller skjolder.

Ved hjælp af vores skånsomme vask og effektive desinficering fjerner vi alle former for lugtgener og giver møbler og tæpper deres oprindelige farver igen.

Forsikringsskade med farveudløb

Er du havnet i den ærgerlige situation, at der er sket farveudløb i dit tæppe eller møbel som følge af en vandskade, vil vi gøre vore bedste for at hjælpe dig. I langt de fleste tilfælde lykkedes det for os at fjerne eller reducere pletterne, så tæppet eller møblet igen bliver flot og lugtfri.

Har du en forsikringsskade på dine tæpper?

Hos Møbel- og Tæpperenseriet er vi specialister med 60 års erfaring i rensning, vask, reparation og ombetrækning af tæpper og møbler.

Vi er derfor det oplagte sted at starte, når du har brug for hjælp til at håndtere forsikringsskader på dine møbler og tæpper. Meget kan lade sig gøre, og hvis du har brug for rådgivning omkring en særlig sag, er du velkommen til at kontakte os for en dialog omkring hvordan du kan genskabe inventar, der er skadet på den ene eller anden måde.

Samarbejds-partnere

Samarbejdspartnere

Danmarks største

Tæppevaskeri

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET

DET FORMELLE
Privatlivspolitik
Behandling af data
Handelsbetingelser

Møbel & tæpperenseriet © 2020 – Alle rettigheder forbeholdes