+45 44994141 [email protected]

Behandling og forebyggelse af møl

Hos Møbel og Tæpperenseriet tilbyder vi effektiv mølbehandling til tæpper, der er angrebet af møl.
Behandlingen slår både møl og larver ihjel og virker samtidig som en permanent mølimprægnering.
I praksis vasker vi et stof ind i dit tæppe, hvorefter det varmefikseres for at sikre, at det bliver i materialet.

Mølbehandling mod to møltyper

I Danmark optræder to mølarter, der gør skade på tekstiler i vores hjem: Klædemøllet (Tineola bisselliella) og pelsmøllet (Tinea pellionella).

Selvom møl har en relativ kort levetid, lægger de mellem 100-150 små, hvide æg. Æggene er skrøbelige og kan i de fleste tilfælde ødelægges ved almindelig rengøring såsom støvsugning, bankning eller børstning. Men vil man være på den sikre side, bør man få en professionel mølbehandling for at slippe helt af med skadedyret.

Hvornår har jeg brug for mølbehandling?

De fleste opdager møl, når de ser de voksne møl flyve rundt i boligen. De voksne møl tager ikke føde til sig og forvolder ingen skade på tekstiler, møbler og tæpper. Det er imidlertid larverne, der er det reelle skadedyr. Men du bør alligevel slå de voksne møl ihjel, så de ikke formerer sig.

Larverne lever mere skjult på mørke og uforstyrrede steder og gnaver hårene på tæpper og pelsværk over ved grunden, ligesom de også gnaver uldtråden i tøj over. Det er på denne måde, der forekommer huller i uldtøj eller store plamager med løse hår på tæpper. Når du opdager sådanne skader, er det derfor på tide at sætte ind med en mølbehandling.

Mølbehandling hos Møbel- og Tæpperenseriet

Hos Møbel og Tæpperenseriet tilbyder vi effektive mølbehandlinger, der også fungerer som permanent forebyggelse af møl fremover. Har du derfor tæpper eller møbler, der er i fare for at blive angrebet af møl, er det en god ide at overveje, om du skal investere i den sådan forbyggende mølbehandling. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine møl-udfordringer.

Samarbejds-partnere

Samarbejdspartnere

Danmarks største

Tæppevaskeri

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET

DET FORMELLE
Privatlivspolitik
Behandling af data
Handelsbetingelser

Møbel & tæpperenseriet © 2020 – Alle rettigheder forbeholdes