Dine tæpper og møbler er forsikret i vores varetægt

Værdi handler ofte om andet og mere end kroner og øre.

Vi ved det, fordi vi er vant til at arbejde med effekter, som ofte har stor affektionsværdi. Det gælder for mange af de ægte tæpper, vi hver dag plejer og vedligeholder, så de kan sprede glæde og klare fremtidige generationers brug.

Vores forsikring dækker dine værdier

Gennem mere end 60 år har vi specialiseret os i at behandle, rense, vaske og vedligeholde ægte tæpper og møbler. Vi har stor viden på området og begår derfor sjældent fejl.

Alligevel ønsker vi, at vores kunder skal føle sig 100% trygge og har derfor valgt at tegne en forsikring, som dækker, hvis vi mod forventning skulle fejlbehandle møbler eller tæpper.

Forsikringen dækker ikke i tilfælde af

 • Forkert behandlingsanvisning
  Hvis behandlingsanvisning er forkert, og Møbel- og Tæpperenseriet ikke kunne have forudset dette.
 • Møbel- og Tæpperenseriet tager forbehold
  Du ønsker en form for behandling, selvom Møbel- og tæpperenseriet tager forbehold for, at der kan ske skader på det indleverede.
 • Ikke tilfredsstillende resultat
  Hvis du indleverer effekter til rens eller vask, som ikke kan blive rene ved den behandling, det kan tåle.
 • Defekte/slidte tæpper
  Hvis tæppet er mørt, har pletvise møre områder ved indleveringen eller på anden måde er mærket af massiv slitage – fx slidte eller møre frynser eller slidte omviklinger på langsider.
 • Mølangrebne tæpper
  Hvis tæppet har mølangreb, som bliver tydeligere som følge af behandlingen.
 • Farveudløb
  Møbel- og Tæpperenseriet har garanti på, at farver ikke løber ud under vores vask.
  Forefindes der farveudløb/gamle skader efter farveudløb på tæppet ved indleveringen, kan disse fremtræde tydeligere, når tæppet er rent og ikke længere er camoufleret af snavs.
 • Snydeknuder
  En snydeknude er en bomulds knude, der opstår i bunden af tæppet hver gang skudtråden samles under knytningen af tæppet. Når tæppet er nyt, er den skjult af luven, men som følge af slitage af luven bliver snydeknuderne synlige – særligt når tæppet er rent. Vores forsikring dækker ikke i tilfælde af, at snydeknuder bliver synlige efter behandlingen af tæppet.