Loading...

Møbel- og tæpperens i flere generationer

Møbel- og Tæpperenseriet er grundlagt i 1958 af Alfred Nielsen. Han have dengang en ambition om at yde noget ekstra inden for vask og rens af tæpper og møbler, men han havde næppe forestillet sig, at virksomheden 60 år efter skulle være landsdækkende specialister på området med kunder i hele Danmark.

jo far

I dag, 60 år efter virksomhedens start, drives virksomheden af sønnen Jens Ole Nielsen.

Forfinede metoder med produktudvikling

Lige fra begyndelsen var det produktudvikling og finpudsning af rense- og vasketeknikker, der var drivkraften for den dedikerede stifter. Han var på jagt efter metoder, der rensede og vaskede tæpper og møbler effektivt og skånsomt under stor hensyntagen til materialerne, som på ingen måde måtte lide overlast.

Landsdækkende møbel- og tæpperens

Med stor ekspertise og grundighed voksede virksomheden hurtigt og har siden 1996 været landsdækkende.

I dag er Møbel- og Tæpperenseriet anerkendte for deres særlige metoder og er således landets absolutte eksperter på området. Det betyder, at de løser en lang række specialopgaver inden for rens og vask af tæpper, polstrede møbler og løse samt fastliggende tæpper hos offentlige institutioner, virksomheder og blandt private kunder.

Uvurderlig ekspertise fra generation til generation

Møbel- og Tæpperenseriet kunne i 2018 fejre sit 60 års jubilæum. Virksomheden er stadig i familiens eje og drives i nært samarbejde mellem far Alfred Nielsen og sønnen Jens Ole Nielsen.

Kontakt os